Engineering & advies

Met onze gedegen kennis en veelzijdige ervaring op het gebied van gebouw gebonden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, bieden wij klanten als bouwmanagementbureaus, architecten en vastgoedeigenaren een waardevolle combinatie van advies en engineering. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen, tot en met de eindoplevering. Maar we kunnen ook tussentijds instappen of bijvoorbeeld alleen de inkoop begeleiden of de eindinspectie doen.

Ons advies is altijd onafhankelijk, maar uiteraard wel mede gebaseerd op onze ruime ervaring in de markt en met uitvoerende partijen. We voeren de projecten uit op project- of op uurbasis, de keuze is aan u.

Passie voor techniek

Naast hun jarenlange ervaring als ontwerper, tekenaar, calculator, adviseur of projectbegeleider bij Hessenpoort brengen veel van onze medewerkers ‘werkvloerervaring’ mee die tijdens projecten regelmatig van pas komt. Het inzicht in wat van belang is op elk niveau in een project plus onze passie voor techniek, maakt Hessenpoort project- en ingenieursbureau tot een deskundige, betrokken partner in bouwmanagement die altijd gaat voor maximale kwaliteit.