Over ons

Hessenpoort is specialist in het ontwerpen, tekenen, calculeren, inspecteren, keuren en opleveren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw en woon(zorg)complexen. Van klimaat- en luchtbehandelingsinstallaties tot elektrotechnische installaties: wij zorgen voor een goed plan met oog voor duurzame oplossingen, gekoppeld aan een accurate kostenraming. Daarnaast hebben wij een belangrijke advies- en signaleringsfunctie voor onze klanten. Goed advies in elke projectfase is wat ons betreft het cement dat het eindresultaat tot een stevig geheel maakt. Hoe eerder in het ontwerp- en bouwproces wij kunnen aanschuiven, hoe meer waarde we kunnen toevoegen. Gedurende alle projectfasen of de onderdelen waarvoor u ons wilt inschakelen, zorgen we voor korte, heldere lijnen. Dat betekent onder meer dat u steeds te maken heeft met één contactpersoon die goed bereikbaar is en snel een antwoord heeft op uw vragen.

Daar doen we het voor

Samen met onze klanten op een soepele manier projecten realiseren met een prachtig eindresultaat, daar worden wij vrolijk van. Heldere communicatie is daarbij cruciaal. Dat betekent onder meer dat we vooraf de wensen en eisen inventariseren en vastleggen en u voorzien van een duidelijke offerte en goed onderbouwde adviezen. En dat we tussentijds afstemmen en zo nodig bijstellen. Graag nemen we u met onze deskundigheid werk uit handen. Zodat u ze vrij heeft voor andere dingen.

engineering

Projectondersteuning

Hessenpoort project- en ingenieursbureau biedt ook ondersteuning op onderdelen van uw project. We kunnen bijvoorbeeld bijspringen als u tijdelijk handen tekortkomt. Zo nodig voeren we de werkzaamheden uit op locatie.

Lees meer >>

advies

Engineering & advies

Met onze kennis en veelzijdige ervaring op het gebied van gebouw gebonden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, bieden wij klanten als bouwmanagementbureaus en architecten een waardevolle combinatie van advies en engineering.

Lees meer >>

procesbeheersing

Projecten

De afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij veel mooie projecten. Zowel langlopende als kortdurende. Bij onder meer ziekenhuizen, fabrieken, scholen, laboratoria, kantoorgebouwen en woon(zorg)complexen. Benieuwd?

Lees meer >>